11. marraskuuta 2008

Vanhoja juttuja

Laitan tähän ensiksi muutaman kauan sitten tehdyn, mutta edelleen käytössä olevan työn kuvan.

Kaikista vanhin on raidallinen yläasteella virkattu laukku. Sen suurin ongelma on kantonauha, jonka tein villalangasta, kun valkoinen puuvillalanka loppui. En kyllä oikeasti ole käyttänyt vuosiin, mutta en raaski heittää poiskaan :) Ei siis hajuakaan langasta tai koukun koosta, ohje on ihan omasta päästä, peruspylväillä tehty.

Tosta napista tykkään tosi paljon, tuon näköisiä pitäisi ostaa lisää!


Seuraavaksi tein vihreän huivin Novitan Tennesseellä istuessani kesätöissä Astrazenecan hiljaisessa puhelinvaihteessa/vastaanotossa. Ohje oli työkaverin kopioimasta lehdestä, ruotsiksi ja kyseessä oli villatakki, josta otin ton kuvion.

Sen rakenne ehkä näkyy tuosta lähikuvasta.

Huivi on aktiivisessa käytössä aina tarpeeksi lämpimällä säällä.


Ja sitten sain lahjaksi siskolta vaaleanpunaista Tennesseetä, josta tein omalla mallilla tällaisen laukun ihan kiinteillä silmukoilla. Vetoketjun sain laitettua ja pahvin pohjan tueksi, mutta vuorikangasta en. Olen kuitenkin käyttänyt sitä paljonkin (on ehtinyt vähän jo nuhjaantuakin).


Jälkihuomautus: Olipas tosi vaikeaa toi kuvien asettelu, yritin saada ne hienosti tekstin sekaan ensin, mut oli ihan mahdotonta!

2 kommenttia:

  1. I really like this bag, but I dont understand you language and I cant read how make it! :D

    VastaaPoista
  2. Hi Paola!
    Thanks for your interest! This a very newly created blog, it's nice to see that someone already found their way here!
    Actually I do not have an instruction for that bag, I've made it a few years ago myself. I just decided the form I wanted and made it out of regular double cochets. It's made out of mercerated cotton thread.
    Just use your creativity and you can do it!

    VastaaPoista