18. maaliskuuta 2009

Viimeistelyillan satoa ja muita projekteja

Jennin viimeistelyillassa sain viimein valmiiksi yli vuosi (!!!) sitten aloitetun kilpparin:


Kilppari on virkattu Novitan Syksy 2007 -lehden ohjeella 7 Veljeksestä. Jennille suuri kiitos täytteestä, jota en vaan millään saanut aikaiseksi ostaa itse. Muut ikuisuusprojektit olivat muuttohässäkässä hävinneet kaappien perukoille tai laatikoiden uumeniin, joten kilpparin jälkeen jatkoin punaista February Lady Sweateriani, joka sekin osoittaa ikuisuusprojektistumisen merkkejä - nyt tosin se on toista hihaa vaille valmis, joten toivotaan, toivotaan...

Osallistuin tiskirättivillitykseen neulomalla Lankamaailma Nordiasta ostamastani Schoppel-Wolle My Silk -langasta kukkakuvioisen rätin:


Oikeassa tarkoituksessaan en rättiä käytä, mutta se on ihan kiva koriste ja mukava välipalaneulos. Taidan siis käyttää loput My Silkistä vastaavanlaisiin projekteihin.

Kälyn vastasyntyneelle vein ensivisiitillä lahjaksi Novitan Cloudista neulotut palmikkopuseron ja -pipon. Ohje löytyy ilmaiseksi Novitasta. Pipo tosin taitaa sopia paremmin perheen kaksivuotiaalle, mutta pääasia, etteivät ole liian pieniä :)


Lisäksi sain viimein valmiiksi työkaverille jo syksyllä luvatut sukat, jotka olin jo kertaalleen neulonut melkein valmiiksi ennen purkamista. Tällä kertaa mallina oli Paula Paajasen Kerttu-sukat ja lankana 7 Veljestä.

2 kommenttia: