5. maaliskuuta 2009

Asusteita



Oulunkylän lankakauppa Nordiaan tehdyn retken heikkona hetkenä ostettu Schoppel Wollen Merino lace viisinkertaiseksi kerittynä pääsi pian 4,5 mm:n pyöröpuikoille ja muotoutui matemaatikon vaimolle sopivaan muotoon eli Möbius-nauhan muotoiseksi keepiksi Dropsin ohjeen mukaan.



Toisella reissulla samaan kauppaan mukaan tarttui valloittavan väristä saman firman Reggae-merinovillaa yksi kerä. Flunssaa sairastaessani tarvitsin mukavan helpon ja nopean projektin, joten kerästä tuli Knitty-verkkolehden ohjeella Kalorimetri (auttaa säätelemään pään lämpötilaa, vaikka tukka on ylhäällä). Jotenkin tuo on minulle liian leveä, vaikka pituus onkin sopiva (10 cm lyhyempi kuin ohjeessa). Kätevä pipon korvike kuitenkin.

2 kommenttia:

  1. Kesti vähän aikaa tajuta toi kalorimetri, mutta vaikuttaa itse asiassa aika kätevältä! Harmi ettei sulla varmaankaan ole kuvaa Möbius-nauhan neulonnasta, näytti pyöröpuikoilla hassulta pallerolta... :)

    VastaaPoista
  2. On mulla itse asiassa keskeneräisestäkin kuva, mut sen laitoin vaan Ravelryyn, kun ei tänne viitsi ihan kaikkea tunkea :)

    VastaaPoista