16. maaliskuuta 2009

Vihreä Malibu-bolero



Paula bongasi cittarista edullista Novitan Malibua, joten hieman reilusta kahdesta kerästä tuli aivan hetkessä tällainen pitsibolero. Joustinneuletta lisäsin hiukan hihoiksi, joita ohjeessa ei ollut. Puikot olivat usein käyttämäni 4,5 mm pyöröt joustinosassa, pitsin tein suorilla 6 mm puikoilla.



Katsotaan, mitä kaikkea on valmiina vajaan viikon päästä, kun pääsen synnytyssaliviikolta, jonne nyt vetäydyn lankoineni ja puikkoineni. Saattaa tietysti olla, että olen liian väsynyt neuloakseni, mutta ainakin tarvikkeet on mukana. Edes sukat olisi kiva saada aikaiseksi, sillä Fornixissa on kylmät lattiat!

4 kommenttia:

  1. Ehtikö siellä tehdä mitään? Toi bolero on kyllä kiva, en ehkä saa Malibustani uusia ideoita niin kauan kuin tämä pyörii päässä :)

    VastaaPoista
  2. Yhden sukan sain tehtyä, en mitään muuta! Vapaa-aikaa oli loppujen lopuksi aika vähän, ainakaan sellaista, jolloin olisi ehtinyt olla kauhean tuottelias.

    VastaaPoista
  3. Inspiroiduin tästä sitten niin kovasti että nyt on tummanruskeaa lankaa ja puikot ostettuna. :) Entuudestaan on vain yksi bolero, ja haluan nimenomaan tuollaisen "reikäisen"...

    VastaaPoista
  4. Uu, loistavaa :)
    Oikein hauska tuosta tuli, mut toistaiseksi ei oo säät oikein sopineet sen käyttöön :)

    VastaaPoista