19. helmikuuta 2009

Vauvoille vaatteita!

Sisko sai kaksi ihanaa tyttövauvaa, ja siitähän se vasta neulontariemu repesi :) Vauvoille on kiitollista neuloa, kun kaikki valmistuu niin nopeasti. Ensimmäisenä tarvittiin myssyt ja tumput, kun äitiyspakkauksen pipoihin olisi mahtunut koko vauva...Novitan kypärämyssyn ohje on pienennetty melkein puoleen, tumput on sovellettu Jennin raitalapasohjeesta. Lanka on ihanan pehmoista Novitan Cloud luxusta, roosaa ja valkoista. Punainen myssy on hieman pienempi, joten sen sai Neiti B. Ylijäämälangoista tuli ylellinen räkärätti :)




























Jennin syksyllä neuloma jakku näytti sen verran söpöltä, että lainasin kyseistä Suuren käsityölehden numeroa ja neuloin samaisesta Novitan Cloud luxuksesta pienimmän tarjolla olevan koon. Söpö vaalea korkkinappi löytyi vasta kuvien ottamisen jälkeen Stockmannilta. Vielä se on molemmille vähän iso, mutta tytöt voinevat sitten käyttää sitä peräjälkeen kun kasvavat vähän eri tahdissa :)

2 kommenttia:

  1. Voi miten söpöjä :) Itsekin pääsin tänään lahjomaan päivän vanhaa kansalaista, lahjuksista kuvia myöhemmin (Ravelrystä löytyy jo :)).

    VastaaPoista
  2. Me vaklattiin jo Ravelrysta, hyvältä näytti se villapaita!

    VastaaPoista