21. helmikuuta 2009

KUTSU! Ajankohta tarkennettu!

Huomio blogaajatoverit!

Itseäni ja anamnestisesti myös muita vaivaava ongelma on neuletöiden viimeistely. Siispä olen päättänyt pitää yhteisen Viimeistely-illan.

Säännöt ovat seuraavat: mukaan saa ottaa vain valmiita mutta viimeistelemättömiä töitä, toissijaisesti myös ikuisuusprojekteja, joissa itse neulominenkin on vielä kesken.



Täältä löytyy viimeistelyavuiksi ompelukone (vuorien tms. ompeluun, tuo omat langat, jos värillä on väliä), vanua (esim. kilpikonnan täyttämiseen...), ompelutarvikkeet, muutama satunnainen nappi ja parsinneuloja (näistä tosin saattaa olla kysyntää, joten varmempaa jos tuot oman).

Lisäksi tarjolla on keittoa (jotta pääsen vihdoin käyttämään häälahjaksi saatuja isoja hopealusikoita).

Ajankohta olisi lauantaina 7.3. klo 17 alkaen. Jos alkaa näyttää siltä, että juuri kukaan ei pääse paikalle, niin tätä voidaan uudelleenharkita. Paikka luonnollisesti täällä meillä Tilkankadulla :)

Ilmoittautuminen kommentoimalla tätä postia. Laittakaa ainakin jotain kommenttia heti kun tämän luette, jotta tiedän kutsun huomatun.

Tervetuloa!
T. Jenni

P.S. Klikatkaa ainakin itsenne blogin lukijoiksi tuosta oikeasta reunasta, että joku muukin tänne eksyvä joskus uskaltaisi/huomaisi niin tehdä.

5 kommenttia:

  1. Kiitos kutsusta, tulen kyllä! Hyvät säännöt :) Taru ehtii lähteä vaihtoon, mut sitä ennen ei kyl enää ois ehtinytkään.

    VastaaPoista
  2. Aa, tosiaan, tylsää. Mut ehkä sillä on hauskempaa siellä Japanissa shoppaillessa :D

    VastaaPoista
  3. Kilpikonnan täyttäminen kuulostaa niin houkuttelevalta, että taidan tulla paikalle :) Saanko tuoda myös viimeistelemättömän asunnon ;)?

    VastaaPoista
  4. Ihana idea, harmi ettei pääse mukaan. :)

    VastaaPoista
  5. Nih, taitaa jäädä hyvin pienimuotoiseksi kyllä muutenkin :)

    Ja siis mehän laitetaan se kämppä jo nyt lauantaina niin kuntoon et ei se sit enää kesken oo :D

    VastaaPoista