12. toukokuuta 2010

Sitä sun tätä

Taas on jäänyt blogin päivittäminen vähäksi aikaa, mutta neulontaa ja virkkailua on kyllä tapahtunut. Tässä viime aikojen satoa:


Tein sytomyssykampanjojen innostamana kaksi myssyä Phannie-ohjeella puuvillalangasta (ruskea on Tennesseetä, vihreä Coloradoa). Tarkoitus on lähettää ne HUS-kampanjaan, joka loppuu heinäkuun loppuun mennessä. Jos joku muukin haluaa osallistua, niin vielä ehtii ja voidaan laittaa samaan pakettiin...


Siskolle tein kotiintulolahjaksi setin virkattuja tiskirättejä erilaisten netistä ilmaiseksi löytyneiden ohjeiden avulla: Windmill, Hummingbird ja Summer Sun kaikki tehty Novitan Luxus Cottonista 3,5 mm puikoilla. Itselle tein pinkin Butterflyn.


Äitienpäiväksi tein pitsisen kirjanmerkin, motiivina merihevonen. Ohje on täältä ja koukkuna 1 mm virkkuukoukku, lanka jotain perittyä ja hyvin ohutta, vyötettä ei ole tallella. Suihkutin kostutuksen jälkeen hiukan tärkkiä, mutta silittää en jaksanut, jolloin tulos ehkä olisi ollut vielä hiukan jäykempi. Kuvasta kiitos äidille, sillä itse unohdin ottaa.


Jotenkin innostuin tällaisesta pienestä näpertelystä ja tulossa on jo toinenkin kirjanmerkki samasta langasta. Mihinkään sen isompaan projektiin en tämän kanssa kyllä lähde!

3 kommenttia:

  1. Jenni H-n äiti12.5.2010 klo 15.54.00

    Hei
    Kuten tämän ihanan lahjan ssajana olen sanonut että eihän tätä voi "piilottaa" kirjan väliin. Ehken kehystän tai koristan sillä jonkun puseron. Aivan upea ja ihanaa että joku jaksaa "pipertää" tällaista pientä

    VastaaPoista
  2. Kivoja sytomyssyjä! Itse tein kaksi Seinäjoelle, mutta en muistanut ottaa kuvaa ennen lähettämistä :(

    VastaaPoista
  3. Oh, miten söpö merihevonen!

    VastaaPoista